Online basiscursus Grieks

Met deze korte online training raak je bekend met het Griekse alfabet en leer je je eerste Griekse woorden voor slechts 15,00 euro. Daarmee kun je vervolgens zelfstandig lezen en eenvoudige gesprekken voeren. Denk aan jezelf voorstellen, vertellen waar je vandaan komt en vragen hoe met iemand gaat. Een ideale basis om verder te kunnen leren.

De training bestaat uit meerdere modules, die elk uit meerdere opdrachten bestaan. Alleen als je de ene module hebt afgerond, kun je door naar de volgende. De leerstof bestaat onder meer uit pdf-bestanden die je eventueel kunt downloaden en uitprinten, bijvoorbeeld het Griekse alfabet. Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat via e-mail. Een mooi bewijs van je harde werk!

Let op: Na ontvangst van de cursuslink via e-mail heb je 30 dagen de tijd om de cursus af te ronden. Heb je vragen over de leerstof? Neem dan contact op via de chatfunctie.

Meld je hier aan

Alle cursussen zijn in Den Haag.

Voor meer informatie en aanmelden, neem contact met ons op

Alle prijzen zijn inclusief intakegesprek, tekstboek en studiemateriaal. Alle cursussen zijn inclusief 21% BTW. Er zijn geen verborgen kosten